Opleidingen & Workshops

Opleidingen & Workshops

Wij verzorgen jachthonden opleidingen van pup tot gevorderd naast deze lessen geven wij regelmatig leuke en leerzame workshops.

  • Snelle levering uit voorraad
  • Praktijk getest
  • Winkel open op afspraak
  • Persoonlijk advies
Geen categorieën gevonden...

Jachthonden opleidingen en workshops

Een groot misverstand is dat  als u met uw jachthond op cursus zou gaan hem geleerd wordt te jagen en dat hij daardoor als huisvriend niet meer geschikt zou zijn.Door de cursus leert u juist zijn jachtinstinct te begrijpen en te beheersen !

De cursussen die wij geven zijn  gericht op de basisgehoorzaamheid die zowel KNJV proef, jachthonden workingtest en praktijk gericht is maar die zeker ook in het dagelijks leven van pas komen.
Denk hierbij aan zit, lig, blijf, volg, hier komen, prikkelbeheersing tijdens al deze oefeningen, apporteren van dummy, kennismaking met wild, kennismaking met schot, kennismaking met lokkers,  apporteren uit water, apporteren over water, zoeken van een apport lopen van een sleep enz. ( ge-ent op het apporteren in alle opzichten)

 
We trainen op een positieve manier, dat wil zeggen dat er wordt getraind en geleerd door gewenst gedrag uit te lokken en te belonen.

De locaties die we gebruiken liggen tussen Alkmaar, Koedijk, Callantsoog, Oudkarspel en Den Helder dit om de honden zo veel mogelijk kennis te laten maken met de diversiteit van de  terreinen. Dit omdat we het aangeleerde gedrag in elke situatie willen beheersen en niet alleen op een sportveld of park om de hoek.

 

Puppy jachthonden Training

Een ieder traint op zijn eigen niveau , u word ingedeeld aan de hand van de leeftijd van de pup/hond en de ervaring van de hond en voorjager/geleider .


Puppy Cursus > vanaf 8 weken Jonge honden Cursus > vanaf enkele maanden
Puber Cursus > vanaf enkele maanden tot +/_ 1,5 Jaar

Beginner en gevorderde jachthonden training

C,B niveau gebaseerd op de KNJV SJP niveau’s waarde standaard gehoorzaamheid en standaard jachthonden proeven worden behandeld.


C Niveau > vanaf enkele maanden

B Niveau > wanneer de combinatie alle C onderdelen beheerst

 

Jachthonden Workshops

Regelmatig geven wij diverse Workshops

Puppy Fun

Mastermind

Markeren  

Waterwerk

Omgaan met obstakels en verleidingen

Dirigeren

Zweetwerk

 

Wilt u meer informatie? [email protected]

Wilt u als eerste op de hoogte blijven? meld u aan via [email protected] 

Best4paws.nl - Buitenmensen en jachthonden

Adres Best4Paws Ruigeweg 7 1754HA Burgerbrug
Contact [email protected] > contact bij voorkeur via mail < Open op afspraak