Jachtkleding - outdoorkleding - hondensportkleding

Jachtkleding - outdoorkleding - hondensportkleding

Jachtkleding, outdoorkleding en kleding voor de buitenmensen. Functionele kleding voor heren, dames en kinderen.

  • Snelle levering uit voorraad
  • Praktijk getest
  • Winkel open op afspraak
  • Persoonlijk advies

Jacht- & Outdoorkleding

Kleding voor de buitenmens. Ons kleding assortiment bestaat uit functionele kleding wat bedoeld is voor de actieve buitenmens met of zonder hond. Wij voeren diverse merken in ons assortiment waaronder Pinewood, Deerhunter, Swedteam, Sasta en daarnaast nog speciale kleding zoals (elektrisch) verwarmde onderkleding van Lenz.

Wat kunt u verwachten van functionele kleding

Jachtkleding voor heren en dames of kinderen worden ontwikkeld voor de mensen in het veld of op de hoogzit. Deze kleding kan voorzien zijn van felle kleuren zoals "Blaze" oranje als veiligheidskleur, zodat ze goed zichtbaar zijn voor de jagers maar niet gezien worden door het wild. Jacht kleding met camouflage print of effen kleur hebben we natuurlijk ook in ons assortiment. maar het voornaamste is dat ze allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben om comfortabel te kunnen jagen, drijven, aanzitten of pirschen of te wel aanbersen / besluipen.

Outdoorkleding voor heren en dames of kinderen worden ontwikkeld voor de mensen die lekker op pad gaan te hiken, wandelen of een andere buitensport beoefenen of gewoon een rondje met de hond lopen. Deze kleding kan voorzien zijn van wind en waterdicht membraan maar dan met trendy kleuren.

Wij voeren ook een speciale "Hondensport" kleding lijn in ons assortiment wat robuust, wind en waterdicht is en wat veel functionele zakken heeft waar door u uw honden speeltje en snacks goed kan opbergen en uw handen snel weer vrij heeft om de hond goed te kunnen begeleiden.

 

 

Best4paws.nl - Buitenmensen en jachthonden

Adres Best4Paws Ruigeweg 7 1754HA Burgerbrug
Contact [email protected] > contact bij voorkeur via mail < Open op afspraak